ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ERDOGAN KAI AKINCI ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

ERDOGAN KAI AKINCI ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

-----000erntogan-akinci(Τρ. 29/11/16 - 21:01)          

Ο KEMAL KILLICDAROGLU ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ 18 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Όσο η Τουρκία του Ερντογάν, εξαιτίας και της τυχοδιωκτικής πολιτικής του ηγέτη της, χάνει έδαφος στην περιοχή και ιδιαίτερα βλέπει να εξαπλώνεται το Κουρδικό κίνημα στο εσωτερικό της και στις γύρω χώρες, Συρία και Ιράκ, τόσο γίνεται όλο και πιο νευρική, σχεδόν πανικόβλητη και αντιδρά με σπασμωδικές και επικίνδυνες κινήσεις.  

Αυτή η Τουρκία, αντί να γίνεται πιο διαλλακτική και πιο θετική, ώστε να ρίχνει γέφυρες σε γείτονες όπως η Ελλάδα και να κλείνει πληγές όπως η Κύπρος, τόσο μοιάζει να γίνεται περισσότερο αδιάλλακτη και επιθετική.

Η Ελλάδα των Τσίπρα, Κοτζιά, Μητσοτάκη κάνει στρατηγικό λάθος να θεωρεί τη συγκυρία ευνοϊκή για να στριμώξει την Άγκυρα, μέσα από την ακόμα πιο δορυφορική πρόσδεση της στις ΗΠΑ και τη Γερμανική Ευρώπη.  

Τώρα, όσο ποτέ η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανεξάρτητη πολιτική αρχών και έχει την ευκαιρία και τις δυνατότητες να αποτινάξει το μνημονιακό ζυγό.  

Μόνο μια ανεξάρτητη Ελλάδα, με μια πολυδιάστατη ενεργητική παρουσία στην περιοχή και ανεξάρτητες πολυδιάστατες εξωτερικές σχέσεις, θα μπορούσε να προωθήσει με επιτυχή τρόπο τα γνήσια εθνικά της συμφέροντα.

Η Ελλάδα, πέραν των πολλών άλλων, χρειάζεται να αναλάβει έναν ανεξάρτητο ενεργητικό φιλειρηνικό ρόλο στο χώρο της Μέσης Ανατολής και να δει το προσφυγικό ρεύμα όχι μόνο ως πρόβλημα αλλά και ως ευκαιρία για μια νέα σχέση με τον Κουρδικό, τον Συριακό και Ιρακινό λαό ενόψει των, βέβαιων, πλέον και μεγάλων γεωπολιτικών, κρατικών και συνοριακών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή της.

Διπλή «τορπίλη» από Erdogan και Akinci στην διαδικασία των συνομιλιών για το Κυπριακό, την στιγμή που ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ Espen Eide αναζητά τρόπο επανάληψης των συνομιλιών.  

Μιλώντας στην 7η Σύνοδο του Βοσπόρου παρουσία και του Akinci ο πρόεδρος της Τουρκίας με ένα ξέσπασμα του εναντίον της Κύπρου και της Ε.Ε., καθιστά πλέον ιδιαίτερα δύσκολη την επανάληψη των διαπραγματεύσεων καθώς ουσιαστικά βάζει φρένο σε εδαφικές προσαρμογές που είναι το τελευταίο κλειδί για μια επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών.

«Εδώ και χρόνια, εδώ και μήνες, γίνονται εκεί συζητήσεις. Συνεχώς κωλυσιεργία, κωλυσιεργία. Αυτή είναι η τακτική. Τι δεν γνωρίζετε; «Δώστε σε εμάς εξ ολοκλήρου την Κύπρο», λένε και «μην ανακατευτείτε σε τίποτα». Σταθείτε λίγο. Εκεί υπάρχει το αίμα τόσων πεσόντων....»

Και ο κ. Erdogan, έθεσε και θέμα νομιμότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τρόπο που αποκαλύπτει την πρόθεση της τουρκικής πλευράς να αμφισβητήσει και να ακυρώσει την υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας, την στιγμή που η Λευκωσία υποστηρίζει ότι με την Λύση του Κυπριακού θα έχει εξασφαλίσει την συνέχεια της...

«Χωρίς να ντρέπονται, χωρίς να πιέζονται, το σύνολο του νησιού της Κύπρου συμμετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις της Ε.Ε. με (μια) σημαία. Γίνεται αυτό; Εκείνα δεν είναι δικά σου εδάφη, εκεί υπάρχει και η ΤΔΒΚ. Εσύ είσαι η Ε/Κ Διοίκηση. Στο βορά υπάρχει η Τουρκική Δημοκρατία και αυτό να δεις. Αυτό είναι ασέβεια. Τις προάλλες μου τηλεφώνησε και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ζήτησε «να κάνουμε διμερή και πολυμερή συνάντηση». Όλα αυτά λοιπόν συζητούνται, αλλά πλέον το ζήτημα δεν θα πρέπει να παραταθεί άλλο. Έως το τέλος του έτους θα πρέπει να φθάσουμε σε ένα σημείο. Αλλά δεν γίνεται να προχωρήσει κανείς εάν (λένε ότι) «το σύνολο των εδαφών αυτών είναι δικά μας και η διοίκηση είναι δική μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Erdogan.

Σε ότι αφορά την Ε.Ε. ο κ. Erdogan επέμεινε στην σκληρή ρητορική προειδοποιώντας εκείνους που επιχειρούν να «καθυποτάξουν την Τουρκιά με ιδεολογικές επιβολές»

«Η Τουρκία δεν είναι τέτοια χώρα. Εσείς δεν μπορείτε να φροντίσετε 300 πρόσφυγες και η χώρα αυτή παρέχει με δικούς της πόρους στέγη σε 3 εκ. πρόσφυγες. Το να εκτιμάται κατά τον τρόπο αυτό η Τουρκία από την Ε.Ε. και βέβαια μας στενοχωρεί. Ακόμη δεν έχουμε κλείσει την πόρτα της Ε.Ε. Άλλα η εικόνα που αντικρίζουμε δεν μας επιτρέπει να έχουμε θετικές προσδοκίες. Ενώπιον της Τουρκίας υπάρχουν πάντοτε πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις. Θα συνεχίσουμε το δρόμο μας με οποιαδήποτε από αυτές τις εναλλακτικές..» επεσήμανε ο πρόεδρος της Τουρκίας..

Αλλά και ο Akinci που πήρε τον λόγο στο ίδιο Φόρουμ και προκλητικά έκανε λόγο για «σφετερισμό των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων για 53 χρονιά» και επέμεινε, αφού είχε πάρει το «μήνυμα» από τον Erdogan, για Πενταμερή Διάσκεψη σε δυο χωριστά τραπέζια όπου θα συζητηθούν παράλληλα το Εδαφικό με τα θέματα Ασφάλειας και όλες τις άλλες εκκρεμότητες όπως είναι και η εκ περιτροπής Προεδρία...

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι όμως στο γεγονός ότι η ρητορική αμφισβήτησής των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε όλο το πολιτικό φάσμα στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (CHP) Kemal Kilicdaroglu μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ετοιμάζεται να παραδώσει εδάφη στην Κύπρο, όπως έχει παραδώσει 18 νησιά στην Ελλάδα:

«Στο Αιγαίο υπάρχουν 18 νησιά, η κυριαρχία των οποίων δεν έχει παραχωρηθεί ξεκάθαρα στην Ελλάδα. Όμως υπάρχει η σημαία της Ελλάδας σε αυτά. Η Ελλάδα τα κατέχει. Χάσαμε κάτω από τη μύτη μας 18 νησιά. Ερωτώ λοιπόν τον Binali Yildirim. Θα πάρεις πίσω τα 18 νησιά; Δεν θα τα πάρεις; Είσαι ή δεν είσαι εθνικιστής? Και στην Κύπρο τη στιγμή αυτή, η ΤΔΒΚ διαθέτει το 37% των εδαφών. Τα εδάφη αυτά θέλουν να τα μειώσουν στο 29,2%. Και την Κύπρο θέλουν να ξεπουλήσουν. Εμείς λέμε τα νησιά αυτά είναι δικά μας; Συμφωνεί το ΑΚΡ , αλλά εκεί υπάρχει όμως η σημαία της Ελλάδας» είπε ο κ. Kemal Kilicdaroglu.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)