ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ-”ΤΙΝΑ” ΣΟΪΜΠΛΕ, ΟΛΑΝΤ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ-”ΤΙΝΑ” ΣΟΪΜΠΛΕ, ΟΛΑΝΤ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

E-mail Εκτύπωση PDF

(Τρι. 23/8/16 – 11:30)                    

ΟΤΑΝ Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ, ΜΕΛΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΛΑΦΟΝΤΑΙΝ  

Το κίνημα DiEM25 που δημιούργησε ο Γιάννης Βαρουφάκης με κεντρικό στόχο τον εκδημοκρατισμό της ΕΕ είχε την πρώτη συνάντηση του τις προηγούμενες μέρες στην Αίγινα και συγκεκριμένα στην παραλία του Αγίου Βασιλείου.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τελώνη* στην Κυριακάτικη Real (21/8), ο Γιάννης Βαρουφάκης τόνισε κατά λέξη κάποια πράγματα που θα τα χαρακτηρίζαμε εξωφρενικά, αν δεν ήσαν κωμικά και παράδοξα:

“Πίσω από αυτή την δίνη της ελληνικής ασφυξίας και της ευρωπαϊκής αποδόμησης κρύβεται μια εντυπωσιακή συναίνεση παράτερων πολιτικών δυνάμεων: ο Δρ Σόιμπλε, η κα Μέρκελ, ο Πρόεδρος Ολάντ, αλλά και η σημερινή έκφανση της ελληνικής κυβέρνησης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο καλός συνάδελφος μου Κώστας Λαπαβίτσας, ο υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς στις εκλογές του 2012 J.-L. Melenchon, ο εξαίρετος τ. Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας και συνιδρυτής της Die Linke Oskar Lafontaine. Όλοι τους συναινούν στην Ευρω-ΤΙΝΑ – στο δόγμα ότι εντός της ευρωζώνης, εντός της ΕΕ, δεν μπορεί να υπάρξει εναλλακτική των πολιτικών που ασφυκτιούν την Ελλάδα και αποδομούν την Ευρώπη.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο ελληνικός λαός μας εξουσιοδότησε να δείξουμε ότι υπάρχει εναλλακτική. Ότι η Ελλάδα μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές Ασφυξίας και Αποδόμησης εντός του ευρώ εφόσον είμαστε αποφασισμένοι να λέμε ΟΧΙ σε αυτές μέχρι το τέλος – εφόσον δεν τρομοκρατηθούμε όταν μας απειλούν με έξωση από τοι ευρώ. Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού, μέσω της πάγιας στρατηγικής του δημοσιονομικού εικονικού πνιγμού, μας διαίρεσαν και κατάφεραν, έτσι, να πνίξουν την Άνοιξη της Αθήνας. Αποτέλεσμα; Η ασφυξία της Ελλάδας και η Αποδόμηση της Ευρώπης να ενταθούν. Το Brexit και η επιταχυνόμενη ύφεση της Ελλάδας δεν ήταν παρά εύλογα συμπτώματα” κατέληξε ο Γ. Βαρουφάκης.

Μέσα σε πολύ λίγες παραγράφους ο Γ. Βαρουφάκης αποθεώνει τη λογική: “Ράβδος εν γωνία άρα βρέχει”.

Κατ' αρχάς ο Γ. Βαρουφάκης κάνει ένα εντυπωσιακό λάθος, αποδίδοντας στους Τσίπρα, Ολάντ και άλλους αυτοονομαζόμενους αριστερούς, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες και δεν ξέρω τι άλλο, τον ισχυρισμό πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές πολιτικές εντός της ευρωζώνης και της ΕΕ.

Το αντίθετο, οι διάφοροι Τσίπρας, Ολάντ και σία πιστεύουν, καλύτερα έχουν την αυταπάτη, και το διατυμπανίζουν, σε όλους τους τόνους, όπως και ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης, ότι τόσο η ευρωζώνη όσο και η ΕΕ μπορούν και πρέπει να αλλάξουν.

Θεωρούν, όμως, ότι οι σημερινοί συσχετισμοί δεν επιτρέπουν ή εμποδίζουν αυτήν την αλλαγή και πως οι νεοφιλελεύθερες (και μνημονιακές στην περίπτωση της Ελλάδας) πολιτικές αποτελούν στις παρούσες συνθήκες αναγκαίο κακό ή εν πάσει περιπτώσει την μόνη εφικτή πολιτική.

Άλλωστε, με την λογική του “αναγκαίου κακού”, συνομολόγησε και υπέγραψε ο Γ. Βαρουφάκης το πρόδρομο μνημόνιο της 20ης Φλεβάρη, με το οποίο διαφώνησε ριζικά η τότε Αριστερή Πλατφόρμα, το καταψήφισε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πέρασε οριακά στην σχετική ψηφοφορία με μόλις 5-6 ψήφους διαφορά!

Επομένως, αν υπάρχει κάποια συναίνεση δεν είναι αυτή μεταξύ Λαφαζάνη, Λαπαβίτσα, Μελανσόν και Λαφονταίν με Τσιπρα, Ολάντ, Σόϊμπλε κλπ, όπως παράλογα λέει ο Βαρουφάκης, αλλά η συναίνεση ανάμεσα σε όσους είτε λόγω πεποίθησης ή λόγω “ανάγκης” εφαρμόζουν στην ευρωζώνη (και στην ΕΕ), νεοφιλελεύθερες και μνημονιακές πολιτικές. Και σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία κατρακυλούσε, όπως κατέδειξε η συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, εμμένοντας στο ευρώ και την ουτοπία μιας εναλλακτικής πολιτικής εντός της ευρωζώνης, ο Γ. Βαρουφάκης.

Ο Γ. Βαρουφάκης, εμμένοντας, δυστυχώς, στο ευρώ και στην ευρωζώνη και αντιτασσόμενος σθεναρά σε όσους μας απειλούσαν, τάχα, με έξοδο (στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καν “απειλή” παρά ενδεχομένως, μόνο “μπλόφα” σε ιδιαίτερες συζητήσεις) δεν είχε καμιά άλλη επιλογή απέναντι στον “δημοσιονομικό πνιγμό” από το να υποκύψει στον εκβιασμό.

Η ευρωζώνη και η ΕΕ με την δομή και την κατασκευή που έχουν και με τις δυνάμεις που κυριαρχούν είναι ουτοπία να περιμένει κανείς ότι θα αλλάξουν.

Αν η Ελλάδα υπομένει τις μνημονιακές πολιτικές και περιμένει να τις ανατρέψει, μέχρι που να αλλάξει η ευρωζώνη και η ΕΕ, ζήτω που καήκαμε!

Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να προχωρήσει στην ανατροπή και έξοδο από την ευρωζώνη τώρα και στη βάση αυτή να εφαρμόσει ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα που είναι απαραίτητο για λόγους επιβίωσης και προοπτικής της χώρας μας και του λαού μας.

Αυτή η δημοκρατική μνημονιακή ανατροπή και η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη μπορεί να επιφέρει, μετά το Brexit, ένα νέο ισχυρό πλήγμα στην ευρωζώνη και να γίνει όχημα αλυσιδωτών ανατρεπτικών διαδικασιών στον ευρωζωνικό και ευρωενωσιακό χώρο.

Η Ευρώπη αλλάζει αλλά μόνο με μεγάλη ανατροπή της ευρωζώνης και της ΕΕ.

Οι συναινέσεις που ανακαλύπτει ο Βαρουφάκης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θυμίζουν μόνο τις γνωστές παλιές “Κεντρώες” και “Πασοκικές” λογικές περί “ανίερων” συμμαχιών και συμπλεύσεων των ονομαζόμενων “δύο άκρων”. Είδαμε που αυτές οι λογικές οδήγησαν. Κατευθείαν στο γκρεμό!  

Ν.Ζ.  

ΥΓ1: Α, ξέχασα να συστήσω στον Γ. Βαρουφάκη να μεγαλώσει την άλλη φορά, για λόγους πληρότητας, τον κατάλογο των παράταιρων συναινέσεων του και να προσθέσει δίπλα στους Σοϊμπλε, Ολάντ και Σία και τον J. Stiglitz και τον A. Greenspan, οι οποίοι και αυτοί τάσσονται κατά του ευρώ και της ευρωζώνης, αναδεικνύοντας τα αδιέξοδα τους και το μάταιο, σχεδόν, των δυνατοτήτων μεταρρύθμισης τους.  

ΥΓ2: Ο έγκριτος δημοσιογράφος της Real Τάσος Τελώνης που έγραψε το εξαιρετικό κατά τα άλλα ρεπορτάζ για τη συνάντηση της Αίγινας του DiEM25, καταλήγει ατυχώς λέγοντας πως, τάχα, η ΛΑ.Ε. και η Iskra στοχοποιούν σε κάθε ευκαιρία τον Γιάννη Βαρουφάκη. Νομίζω ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει την Iskra είναι να στοχοποιήσει το Βαρουφάκη. Άλλο κριτική που γίνεται με πόνο, γιατί ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είχε βγάλει συμπεράσματα από τις οδυνηρές εμπειρίες του στα eurogroup και άλλο στοχοποίηση. Η στοχοποίηση βρίσκεται μάλλον σε εκείνους που αστόχαστα μιλάνε για παράταιρες συναινέσεις, που μόνο ως κακόγουστο αστείο ακούγονται.


Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

 

Σχόλια  

 
+2 #2 NASOS75 27-08-2016 02:41
Αγαπητέ Γιάνη.
Όταν ο Δρ Σόιμπλε θέλει να σφίξουν τα λουριά της λιτότητας λέει το εξής απλό: πρέπει η Κομισιόν να εφαρμόσει τις ΣΥΝΘΉΚΕΣ.
Ούτε συσχετισμοί ούτε τίποτε Γιάνη. Η Κομισιόν ΕΊΝΑΙ αυτές οι πολιτικές και πιο εύκολα θα ξημερώσει αύριο από την δύση παρά θα αλλάξει η πολιτική. Το παραμύθι αυτό με το οποίο έκανε καριέρα και ο σύριζα πρέπει να τελειώσει (και να πάει μαζί με το ευρωομόλογο, την συμμαχία του νότου κτλ)
Παράθεση
 
 
+3 #1 ανώνυμος 23-08-2016 14:03
Η πρώτη παράγραφος της ανακοίνωσης Βαρουφάκη πάσχει από συντακτική... δημιουργική ασάφεια.
Δεν βγαίνει νόημα τελικά εάν η ΤΙΝΑ είναι ζητούμενο ή επιβαλλόμενο.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)