ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΩΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ... ΣΒΕΡΚΟ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΕΦ. ΣΥΝ.

ΨΩΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ... ΣΒΕΡΚΟ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΕΦ. ΣΥΝ.

E-mail Εκτύπωση PDF

(Τρι. 23/8/16 – 11:20) 

Ή ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ!  

Οι στήλες της ΕΦ. ΣΥΝ. δεν χάνουν ευκαιρία να προσφέρονται απλόχερα και τακτικότατα σε δημοσιογράφους της εφημερίδας έτοιμους να δοκιμάσουν το ταλέντο τους σε άδικες επιθέσεις κατά της ΛΑ.Ε. και προσωπικά κατά του Παναγ. Λαφαζάνη (ΠΛ).

Τελευταίο δείγμα που αλιεύσαμε, λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, λόγω των διακοπών, υπήρξε κείμενο του Νίκου Σβέρκου (Ν.Σ.) στην ΕΦ. ΣΥΝ. της Παρασκευής (19/8) υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: “Η χίμαιρα της επικοινωνίας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης”.

Συμπαθής, συμπαθέστατος θα έλεγα, ο δημοσιογράφος και σέβομαι την προσπάθεια του (όσο μπορώ να την παρακολουθώ) να κάνει κατά το δυνατόν έντιμα τη δουλειά του κάτω από πολύ αντίξοες και πιεστικότατες συνθήκες.

Ατύχησε, όμως, ο Νίκος Σβέρκος και αδικεί τον εαυτό του με το ως άνω αρθρίδιο, το οποίο είναι και λίγο ακατανόητο στις συνδέσεις που επιχειρεί και στα λογικά άλματα του.

Δεν καταλαβαίνω για παράδειγμα τη μομφή προς τον ΠΛ επειδή αποδέχεται προσκλήσεις από μέσα ενημέρωσης που, όπως λέει ο αρθρογράφος, τον συκοφαντούσαν! Μα, όλα, συλλήβδην σχεδόν και συντονισμένα, τα μέσα ενημέρωσης συκοφαντούσαν, αμέσως ή εμμέσως, τον Π.Λ. Ακόμα κι εκείνα της Αριστεράς, συμπεριλαμβανομένων του παλιού ΣΥΡΙΖΑ (για του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται λόγος), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Τι θα έπρεπε, λοιπόν, να κάνει ο Π.Λ.; Να αποσυρθεί πλήρως και να ενισχύει τη “συνωμοσία σιωπής” που κάποιοι επιχειρούν λυσσωδώς να επιβάλουν με αθέμιτα μέσα απέναντι στην ΛΑ.Ε. και τον ίδιο;

Δυσεξήγητη, επίσης, η μομφή προς την Iskra γιατί φιλοξενεί κάπου κάπου κείμενα γνωστού δημοσιογράφου και αρθρογράφου του “Πρώτου Θέματος”. Δεν ξέρω προς τι το “καρφί” και δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να υπάρχει γενική απαγόρευση σε ότι γράφει και σε όποιον γράφει στο “Πρώτο Θέμα”.

Η Iskra, όπως γνωρίζουν όσοι την παρακολουθούν, φιλοξενεί άρθρα γνώμης από παντού, αρκεί να θεωρεί ότι έχουν κάτι θετικό να πουν. Έχει, δε, φιλοξενήσει πλήθος άρθρων και από την ΕΦ. ΣΥΝ. (αλλά και από την “Αυγή”) και θα συνεχίσει να το κάνει για κείμενα και αρθρογράφους που θεωρεί ότι κάτι έχουν να πουν στο κοινό της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για όσα αλλά πολύ ενδιαφέροντα μπορεί να περιέχει η εφημερίδα ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο.

Δεν διεκδικούν μόνο τα μέσα της Αριστεράς ή κάποια που κατά δήλωση τους είναι ή και πράγματι είναι, “προοδευτικά” και “δημοκρατικά”, το μονοπώλιο της αλήθειας και της “πολιτικής ορθότητας” και όλα τα άλλα μόνο “σαβούρες” και αντιδραστικά "κατασκευάσματα” καταχωρούν.

Αυτό, όμως, που προξενεί τις μεγαλύτερες απορίες είναι γιατί ο Ν.Σ. ενοχλήθηκε από την τεκμηριωμένη κριτική του ΠΛ προς την κυβέρνηση, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για τις “διάτρητες διαδικασίες” κλπ ως προς την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Και που βρήκε τις ομοιότητες της κριτικής του Π.Λ. με την υποκρισία της ΝΔ, η οποία θέλει με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την απαράδεκτη παλιά τηλεοπτική τάξη πραγμάτων, απέναντι στη μίξη “παλιάς και νέας” που θέλει να διαμορφώσει, κατά τις δικές της σκοπιμότητες, στο τηλεοπτικό τοπίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ή μήπως η διαδικασία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών από την παρούσα κυβέρνηση είναι “αντικειμενική”; Ή είναι αντικειμενική η ενημέρωση που παρέχει η ΕΡΤ; Γι' αυτό το “κατασκεύασμα” αγωνιστήκαμε κατά του “μαύρου” που έριξε ο Σαμαράς στον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα; Να τα χαίρονται και τα δύο οι αρχιτέκτονες τους και όσοι τα ευλογούν ή τα ανέχονται.

Τέλος και το εντυπωσιακότερο: ρωτάει τον Π.Λ. ο Ν.Σ. αν έχουν ευθύνη τα κατεστημένα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία εδώ και δεκαετίες λειτουργούν στο χώρο της ενημέρωσης υπό καθεστώς τηλεοπτικής ασυδοσίας. Έλεος αγαπητέ Ν.Σ., πραγματικά έλεος! Δηλαδή όποιος αποδοκιμάζει τις τηλεοπτικές πρακτικές της κυβέρνησης, επιδοκιμάζει τα ως άνω συμφέροντα και τα απαλλάσσει από τις βαρύτατες ευθύνες τους; Άλλωστε, εν πολλοίς τα ίδια, περίπου, συμφέροντα, προς δόξαν τους, θα πάρουν τώρα και τις νέες άδειες.

Κατά τα άλλα συνιστά το άκρον άωτο της κακεντρέχειας η συμβουλή του Ν.Σ. προς τον Π.Λ. “να μη θυσιάζουν οι πολιτικοί της Αριστεράς τις αρχές τους στο βωμό της σκοπιμότητας”.

Όλοι γνωρίζουν ποιοι και τι θυσίασαν και συνεχίζουν να θυσιάζουν για να υπερασπισθούν τις καρέκλες τους και τις εφήμερες εξουσίες τους. Όχι πάντως ο Π.Λ. και όλοι όσοι συνεχίζουν απτόητοι τον δίκαιο αντιμνημονιακό αγώνα.  

ΜΑΤΙΝΑ ΔΑΦΝΗ  

Στη συνέχεια η Iskra, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών της, αναδημοσιεύει το πλήρες κείμενο του Νίκου Σβέρκου από την ΕΦ. ΣΥΝ.  

Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ  

Του ΝΙΚΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ  

Η επικοινωνία, αυτό το πολυχρησιμοποιημένο αλλά εξόχως αποτελεσματικό εργαλείο της πολιτικής, δεν υπήρξε ποτέ το «φόρτε» του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Η δε σχέση του με τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή υπήρξε.  

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, το τότε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προσκεκλημένος του ΣΚΑΪ. Στο προεκλογικό πάνελ θα συμμετείχαν -πέραν του ιδίου- ο Μάκης Βορίδης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Γρηγόρης Ψαριανός.  

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε από την παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, πριν ξεκινήσει η εκπομπή, «εγγυήσεις ότι θα γίνει μια σοβαρή συζήτηση». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές δεν παρασχέθηκαν και αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου.  

Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2015, ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης αποχωρούσε από το δελτίο του STAR. Απευθυνόμενος δε στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή ανέφερε:  

Σέβομαι αυτά που λέτε, αλλά ο κύριος Ντράγκι δεν χρειάζεται απολογητές στην Ελλάδα! Κυρία μου, αν νομίζετε ότι ήρθα εδώ για να κάνετε αυτή τη δουλειά… γεια σας! Γεια σας!  

Μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα της μνημονιακής στροφής του κόμματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε μερικές φορές το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι «θάβει» τις δραστηριότητες του κόμματός του, ενώ δέχτηκε να δώσει συνέντευξη σε κάθε Μέσο που τον καλούσε.  

Ανάμεσα σε αυτά, και τη διαδικτυακή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Παράλληλα, δε, η ιστοσελίδα της οποίας έχει την καθημερινή φροντίδα, το iskra.gr, αναδημοσιεύει ουκ ολίγα άρθρα γνώμης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».  

Η αντιπαράθεσή του πλέον με την κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από λεκτικές ακροβασίες. Από μια άποψη είναι λογική αυτή η τακτική, αν αναλογιστεί κανείς τη θέση του πολιτικού φορέα του στο πολιτικό σκηνικό.  

Μέχρι και η αποδοχή προσκλήσεων από Μέσα που επί καιρό τον συκοφαντούσαν συστηματικά μπορεί να δικαιολογηθεί υπό το πρίσμα της έγνοιας για προβολή. Ωστόσο πίσω από τις λέξεις κρύβεται ουσία.  

Χτες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ. Και ερωτήθηκε για τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.  

Χαρακτήρισε «απολύτως διάτρητη τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών», είπε για την κυβέρνηση «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», μίλησε για «βαρύτατο πλήγμα για τη δημοκρατία», κατηγόρησε το Μαξίμου ότι «λέει ποιος θα πάρει ή ποιος δεν θα πάρει άδεια» και πως θέλει «να κάνει πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό, όπως το κάνει μέσω της ΕΡΤ», την οποία χαρακτήρισε «έκτρωμα».  

Και έφτασε να εκτιμήσει ότι η διαδικασία, όπως θα διεξαχθεί, «δεν μπορεί να παραγάγει έννομα αποτελέσματα».  

Αν προσπεράσουμε τις απόλυτες ομοιότητες με την επιχειρηματολογία της Ν.Δ., γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: Θεωρεί ότι το τηλεοπτικό τοπίο και η ενημέρωση του λαού κινδυνεύουν μόνο από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες;  

Εχουν ευθύνη τα κατεστημένα επιχειρηματικά συμφέροντα που εδώ και δεκαετίες λειτουργούν στον χώρο της ενημέρωσης υπό καθεστώς ασυδοσίας;  

Οι πολιτικές απόψεις και οι πολιτικές διαφωνίες επιβάλλεται να αναδεικνύονται. Και οι πολιτικοί της Αριστεράς οφείλουν, όμως, να μη θυσιάζουν τις αρχές τους στον βωμό της σκοπιμότητας.  

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

 

Σχόλια  

 
+1 #6 CH 25-08-2016 14:28
Παραθέτοντας Nikos b:
Απο ποτε η αποψη ενος απλου ρεπορτερ (και ασπουμε) αρθογραφου χαρακτηριζει μια ολοκληρη εφημεριδα; Πολλα φαντασματα βλεπουν καποιοι τωρα τελευταια,η ΕΦΣΥΝ τον τελευταιο καιρο εχει φιλοξενησει παμπολλα αρθρα στελεχων της ΛΑΕ και ιδιαιτερως την περιοδο του Συνεδριου ειχε εκτενες ρεπορταζ σε ολοκληρη σελιδα τη στιγμη που αλλες φυλλαδες δεν το ανεφεραν καν ή σπαταλουσαν δυο γραμμες.Επισης εχει παρει δυο συνεντευξεις απτον Π.Λαφαζανη τον τελευταιο χρονο ως προεδρου της ΛΑΕ και αλλες τοσες ως υπουργου περσυ.
Ισως και η μονη εφημεριδα που φιλοξενει ολες τις αποψεις,γιατι μη μου πειτε οτι εχετε δει αλλη καθημερινη εφημεριδα στην Ελλαδα να φιλοξενει καθε βδομαδα αρθρα ανθρωπων απτον κεντροαριστερο και τον ανανεωτικο μεχρι τον μαρξιστικο και επαναστατικο χωρο.Ακομη και κειμενα στελεχων του ΕΕΚ Τροτσκιστες και της ΟΚΔΕ εχει φιλοξενησει στις σελιδες της..…

Aμαν... πως έγινε αυτό. Ο Πετρόπουλος δουλεύει σε εφημερίδα που προβάλει τις θέσεις των ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ. Πως θα το αντέξει αυτό η ....σταλινική.....ψυχή του. Αφού μας λέει οτι το ΚΚΕ είναι.....τροτσκιστικό..... άρα ΕΕΚ και ΟΚΔΕ πρέπει να είναι .....σταλινικοί.......περιμένουμε απάντηση απο τον ίδιο η τον Φαρμακοποιό του. ΑΡΕ ΓΕΛΙΑ
Παράθεση
 
 
+1 #5 CH 25-08-2016 14:21
Παραθέτοντας KK:
Απο τη δημιουργία της πριν 40+ χρόνια η Ελευθεροτυπία και τωρα το εγγόνι της η ΕφΣυν έπαιζαν πάντα τον προσεκτικό υποστηρικτή της εξουσίας, ΠΑΣΟΚικής κάποτε, νεοΠΑΣΟΚικής τώρα. Η κριτική τους προς την εξουσία αφορούσε και αφορά δευτερεύοντα θέματα απλά για "ξεκάρφωμα". Μια ιδιαίτερη "ερωτική" υπήρχε και με το ΚΚΕεσ. Οσον αφορά δε το ΚΚΕ, απο το 1975, είχε πάντα 1-2 δημοσιογράφους που συστηματικά το κτυπούσαν πότε απο "δεξιά" και πότε απο "αριστερά", παραποιώντας συστηματικά τις θέσεις του. Πολλοί απο τους αναγνώστες σας θα πρέπει να το θυμούνται απλά τους βόλευε μετα το 1990! Σημερα μάλλον κάποιες θέσεις της ΛΑΕ δεν βολεύουν και οι κονδυλοφόρι της ΕφΣυν σας έβαλαν στο στόχαστρο.

Απόλυτα Σωστός.
Παράθεση
 
 
-5 #4 Nikos b 24-08-2016 19:32
Απο ποτε η αποψη ενος απλου ρεπορτερ (και ασπουμε) αρθογραφου χαρακτηριζει μια ολοκληρη εφημεριδα; Πολλα φαντασματα βλεπουν καποιοι τωρα τελευταια,η ΕΦΣΥΝ τον τελευταιο καιρο εχει φιλοξενησει παμπολλα αρθρα στελεχων της ΛΑΕ και ιδιαιτερως την περιοδο του Συνεδριου ειχε εκτενες ρεπορταζ σε ολοκληρη σελιδα τη στιγμη που αλλες φυλλαδες δεν το ανεφεραν καν ή σπαταλουσαν δυο γραμμες.Επισης εχει παρει δυο συνεντευξεις απτον Π.Λαφαζανη τον τελευταιο χρονο ως προεδρου της ΛΑΕ και αλλες τοσες ως υπουργου περσυ.
Ισως και η μονη εφημεριδα που φιλοξενει ολες τις αποψεις,γιατι μη μου πειτε οτι εχετε δει αλλη καθημερινη εφημεριδα στην Ελλαδα να φιλοξενει καθε βδομαδα αρθρα ανθρωπων απτον κεντροαριστερο και τον ανανεωτικο μεχρι τον μαρξιστικο και επαναστατικο χωρο.Ακομη και κειμενα στελεχων του ΕΕΚ Τροτσκιστες και της ΟΚΔΕ εχει φιλοξενησει στις σελιδες της..…
Παράθεση
 
 
+5 #3 KK 24-08-2016 10:30
Απο τη δημιουργία της πριν 40+ χρόνια η Ελευθεροτυπία και τωρα το εγγόνι της η ΕφΣυν έπαιζαν πάντα τον προσεκτικό υποστηρικτή της εξουσίας, ΠΑΣΟΚικής κάποτε, νεοΠΑΣΟΚικής τώρα. Η κριτική τους προς την εξουσία αφορούσε και αφορά δευτερεύοντα θέματα απλά για "ξεκάρφωμα". Μια ιδιαίτερη "ερωτική" υπήρχε και με το ΚΚΕεσ. Οσον αφορά δε το ΚΚΕ, απο το 1975, είχε πάντα 1-2 δημοσιογράφους που συστηματικά το κτυπούσαν πότε απο "δεξιά" και πότε απο "αριστερά", παραποιώντας συστηματικά τις θέσεις του. Πολλοί απο τους αναγνώστες σας θα πρέπει να το θυμούνται απλά τους βόλευε μετα το 1990! Σημερα μάλλον κάποιες θέσεις της ΛΑΕ δεν βολεύουν και οι κονδυλοφόρι της ΕφΣυν σας έβαλαν στο στόχαστρο.
Παράθεση
 
 
+7 #2 νοταρας γιαννης 23-08-2016 15:10
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕ σχεση με τις τηλεοπτικες αδειες.ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ (δημοσιο και ιδιωτικο) να μπει κάτω από εργατικό και κοινωνικό ελεγχο με εκπροσώπους εκλεγμένους και άμεσα ανακλητούς
Παράθεση
 
 
+10 #1 ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 23-08-2016 11:30
Δυστυχως η εφημεριδα συντακτναειων οσο περναει ο
καιρος γινεται κλασσικο παραδειγμα αυτου που ο
Ιζζο αποκαλει στο solea ασπονδυλη φυλαδα δηλ.
υποστηριζουμε την κυβερνηση σε οτι κανει αλλα επειδη
εχουμε κι αλλη πελατεια αφηνουμε στις πισω σελιδες
να γραφονται κι αλλες αποψεις ετσι για απλο ξακαρφωμα.
Παλιο κολπο και πολυ συνηθισμενο.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)