ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

---000_Syntagma_kinitopoiiseis(Τετ. 3/8/16 – 12:44)

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η έκθεση βόμβα του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (ΙΕΟ) του ΔΝΤ για το ελληνικό μνημονιακό πρόγραμμα έρχεται να τινάξει στον αέρα τους ιθύνοντες της τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) και όλο το εγχώριο εθελόδουλο μνημονιακό πολιτικό σύστημα.

Αναγνωρίζεται επισήμως και απολύτως κατηγορηματικά, κάτι που από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε πειστικότατα από αυτές τις στήλες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ»

Η Ελλάδα έπεσε θύμα βάρβαρης, συνειδητής, και σχεδιασμένης ιδιόμορφης οικονομικής και κοινωνικής «γενοκτονίας» και μάλιστα, αν όχι της πρώτης, σίγουρα της μεγαλύτερης σε ειρηνική περίοδο που υπέστη ποτέ χώρα.

Και αυτή η οικονομική και κοινωνική «γενοκτονία» της χώρας και του ελληνικού λαού, δυστυχώς, όχι μόνο συνεχίζεται αν δεν κλιμακώνεται χωρίς ορατό τέλος.

Το ΙΕΟ αλλά και η Λαγκάρντ ομολογούν ευθέως ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θυσιάστηκαν συνειδητά, προδόθηκαν και παραδόθηκαν ως πρόβατα στο σφαγείο για χάρη του ευρώ και για να σωθούν το ληστρικό ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και η γερμανική ευρωζώνη.

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Οι σε διατεταγμένη υπηρεσία αδίστακτοι εκτελεστές οικονομικοί δολοφόνοι της χώρας μας είναι η ΕΕ με κύρια όργανα την Κομισιόν και το Eurogroup, η ΕΚΤ του Τρισέ και του Ντράγκι, το ΔΝΤ του Στρος-Καν και της Λαγκάρντ, με μακρύ χέρι τον Πολ Τόμσεν και οι εγχώριοι μνημονιακοί υπαλληλίσκοι και τοποτηρητές, αρχής γενομένης από τον ΓΑΠ και μετέπειτα τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά και τώρα τον Τσίπρα, μαζί με τους ηγετίσκους των μνημονιακών και ευρωζωνικών κομμάτων της Βουλής.

Και είναι όλοι αυτοί συνυπεύθυνοι οικονομικοί δολοφόνοι και αδίστακτοι συναυτουργοί ενός μείζονος εγκλήματος σε βάρος του τόπου και του λαού, διότι αυτό το έγκλημα δεν αφορά, όπως μας λένε οι προπαγανδιστές και τα παπαγαλάκια του συστήματος, μόνο το πρώτο, αλλά ακόμα περισσότερο και πιο οικτρά και ασυγχώρητα και το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο και όσα, ποιος ξέρει, θα ακολουθήσουν ακόμα.

ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κι αυτό διότι η ίδια και θα λέγαμε χειρότερη πολιτική και οικονομική φιλοσοφία με το πρώτο μνημόνιο διαπερνάει και το δεύτερο και το τρίτο: η άγρια λιτότητα, η φορολεηλασία των μικρομεσαίων στρωμάτων, η εθνική υποτέλεια, η υποθήκευση και το ξεπούλημα της χώρας.

Και αυτό, επίσης, διότι οι νεοαποικιοκράτες οικονομικοί φονιάδες μαζί με τα εγχώρια μνημονιακά τους μαντρόσκυλα όχι μόνο επιμένουν στην ίδια φονική μνημονιακή οικονομική συνταγή αλλά και συνεχίζουν να αγνοούν και να καταπατούν ξεδιάντροπα τις ίδιες τις θεσμικές δεσμεύσεις τους και τους Κανονισμούς του ΔΝΤ, οι οποίοι δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή του τελευταίου σε πρόγραμμα χώρας, της οποίας το ίδιο το ΔΝΤ κρίνει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Και ως μη βιώσιμο συνεχίζει να θεωρεί το επονείδιστο χρέος της Ελλάδας ακόμα και σήμερα που εφαρμόζει το τρίτο καταστροφικό πρόγραμμα.

Γιατί οι συνένοχοι συνεχίζουν τόσο ξεδιάντροπα την εξαπάτηση και την ωμή, αθλιέστατη παραβίαση ακόμα και των δικών τους κανόνων;

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Ο λόγος είναι απλός: η χώρα αυτή πρέπει να γίνει παράδειγμα εθνικής και ταξικής κοινωνικής εξόντωσης.

Μετά την έκθεση του ΙΕΟ του ΔΝΤ θα έπρεπε να ξεσηκωθούν και οι πέτρες σε αυτή τη χώρα και να έπαιρναν στο κυνήγι τους νεοαποικιοκράτες ληστές και τα εγχώρια φερέφωνά τους.

Και όμως οι ένοχοι και οι συνένοχοι μνημονιακοί τοποτηρητές πάνε να βγάλουν ο καθένας την ουρά του απέξω και να ρίξει ο ένας τα βάρη στον άλλον και κυρίως να ρίξουν στα μαλακά τη «βόμβα» του ΙΕΟ και να την πνίξουν.

Το ίδιο τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης και τα «λαδωμένα» μικρόφωνά τους. Είτε παριστάνουν τώρα τους ανήξερους ή τους Πόντιους Πιλάτους ή και πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα!

Ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι είναι συνυπεύθυνοι μιας διαρκούς μνημονιακής πολιτικής προδοσίας αυτού του τόπου και μιας πολιτικής παράδοσής του, την οποία επιμένουν να προπαγανδίζουν παρά το ότι έχουν «πιει το αίμα» αυτού του λαού και του έχουν κάνει την πιο βρώμικη απόκρυψη της αλήθειας και την πιο ανελέητη πλύση εγκεφάλου, την οποία και συνεχίζουν.

Είναι οι ίδιοι αυτοί άθλιοι προπαγανδιστές που φιμώνουν με πείσμα και φανατισμό κάθε συνεπή αντιμνημονιακή φωνή, επιβάλλοντας άκρα του τάφου σιωπή σε κάθε αμφισβήτηση του ευρώ και της ΕΕ, θέλοντας να στήσουν εκβιαστικά ένα μονοφωνικό σκηνικό στη χώρα, όπου οι αντιπαραθέσεις θα περιορίζονται στα γνωστά καραγκιοζιλίκια της Βουλής, άντε και με ολίγη από... ΚΚΕ.

«ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ευθύνες, άλλου είδους, φυσικά, υπάρχουν και σε όσους μέσα στην κοινωνία αποδέχονται παθητικά, μοιρολατρικά, στο όνομα του μονόδρομου ή και της προδοσίας που υπέστησαν, τη συνεχιζόμενη «γενοκτονία» και το ξερίζωμα κάθε ελπίδας και μέλλοντος αυτής της χώρας.

Το κάλεσμα των καιρών δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο παρά η κοινωνική εξέγερση. Μια εθνική, κοινωνική, πολιτιστική και αξιακή εξέγερση που θα σαρώσει τον ραγιαδισμό και θα ανατρέψει στο σύνολό του το βρώμικο μνημονιακό κατεστημένο της χώρας, αναζητώντας και αποδίδοντας στο ακέραιο τις απαράγραπτες πολιτικές και ποινικές ευθύνες όλων όσων από το εξωτερικό και το εσωτερικό επέβαλαν το εφιαλτικό μνημονιακό καθεστώς στη χώρα.

Υπό κανονικές συνθήκες όλοι/ες οι υπεύθυνοι/ες του μνημονιακού εγκλήματος κατά της χώρας, το οποίο αμείωτα συνεχίζεται και κλιμακώνεται, θα έπρεπε να λογοδοτήσουν με ειδική κατηγορία σε ένα είδος Διεθνούς Ειδικού Δικαστηρίου υπευθύνων για οικονομική γενοκτονία μιας χώρας.

Τέτοιο δικαστήριο δεν υπάρχει.

Τα μόνα διεθνή δικαστήρια που έχει θεσμοθετήσει και λειτουργεί ο σύγχρονος κυρίαρχος ιμπεριαλισμός είναι εκείνα που δικάζουν και δολοφονούν τους αντιπάλους του.

«Δικαστήριο», όμως, θα γίνει και γρήγορα, μια αυθεντική εξέγερση του ελληνικού λαού, που θα γκρεμίσει και θα διώξει νύχτα όλους όσους σήμερα θεωρούν ότι μπορούν να λεηλατούν το «ελληνικό πτώμα» και να παίζουν παιχνίδια «καρέκλας» και εξουσίας πάνω στα ερείπια.

Ας μην υπάρχουν αυταπάτες.

Αυτή η εξέγερση έρχεται και τότε θα είναι αρκετοί εκείνοι που δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν!

Ν.Ζ.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

 

Σχόλια  

 
+3 #13 Καπετανιος 23-08-2016 14:44
Παραθέτοντας Φανούρης:
Παραθέτοντας Καπετανιος:
Η σοσιαλδημοκρατι κη απατη σε νεα υψη.
Τωρα λεει θα τραβιξει στα δηκαστηρια τον καπιταλισμο.
Ε ρε τι εχουμε ν ακουσουμε απο τους 49 κατασκευαστες του ΤσιπροΣυριζα...!

Kρ'ιμα που έκαψε ο Φλωράκης τους φακέλους, θα ξέραμε τώρα τι σόι καπετάνιος ήσουν στα νιάτα σου.Τι θελεις να πεις θυμιατο της βρωμερης σοσιαλδημοκρατι ας;
Οτι το προβοκατορικο κατασκευασμα των μυστικων υπηρεσιων με το ονομα Εσωτερικου, ηταν κατι αλλο απο οπλο της αστικης ταξης εναντια στην εργατια;
Οτι ο Συριζα ηταν κατι αλλο απο μια Πασοκικη ρεζερβα του κεφαλαιου;
Οτι η ΛΑΕ ειναι κατι αλλο απο συνεχεια της ιδιας απατης του καμενου ΤσιπροΣυριζα;

Η πραγματικοτιτα σας ξεγυμνωσε καλικατζαρακια της πλουτοκρατιας.
Παράθεση
 
 
-4 #12 Φανούρης 17-08-2016 17:19
Παραθέτοντας Καπετανιος:
Η σοσιαλδημοκρατι κη απατη σε νεα υψη.
Τωρα λεει θα τραβιξει στα δηκαστηρια τον καπιταλισμο.
Ε ρε τι εχουμε ν ακουσουμε απο τους 49 κατασκευαστες του ΤσιπροΣυριζα...!

Kρ'ιμα που έκαψε ο Φλωράκης τους φακέλους, θα ξέραμε τώρα τι σόι καπετάνιος ήσουν στα νιάτα σου.
Παράθεση
 
 
+2 #11 CH 05-08-2016 17:17
Παραθέτοντας Γ.Γ.:
Παραθέτοντας CH:
Παραθέτοντας Γ.Γ.:
Το πρόβλημα με τη ΛΑ.Ε. είναι ότι παρά τη σχετική εξαγγελία μέσω ΙΣΚΡΑ και μέσω συνέντευξης του συναγωνιστή Π.Λ. στο ΒOΛΟ 22/23-7-16, η ΛΑ.Ε. επιμένει, όπως συστηματικά συμβαίνει τα επτά τελευταία χρόνια πέραν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ και από το αριστερό ρεύμα, να αρνείται μετωπική/λαϊκή συνεργασία για να αντιμετωπιστεί ΜΕΤΩΠΙΚΑ το «…είναι αδιανόητο στη χώρα μας να κυριαρχεί η μνημονιακή μπότα, η υποδούλωσηκαι η υποτέλεια …».
Προς τι η σχετική εξαγγελία;;;

Η Καπιταλιστική κρίση έφερε το μνημόνιο. Τα ίδια μέτρα ισχύουνε σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες για να έχουνε μεγαλύτερα κέρδη οι Καπιταλιστές. Η Μοναδική λύση για τον λαό είναι ο αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής Είναι η μοναδική σωτηρία για τον λαό ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Απάντηση: Αγαπητέ CH,
Το βασικό πρόβλημα της εξαγγελίας ΛΑ.Ε. όπως και της πρότασης ΛΣ είναι ότι αποσκοπούν μόνο σε εκλογική υποστήριξη στην καλύτερη σε εκλογική συμμαχία. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό (δηλαδή μία πραγματικά συμμετοχική
(ιδεών-δράσεων) συμμαχία, είτε μετωπική είτε λαϊκή, αναμένω george.griboyiannis@gm ail.com. Η πρότασή μου απευθύνεται (εκτός από ΙΣΚΡΑ/ΛΑ.Ε. & CH) και προς Ελευθερωτή και Καραγιάννη Ανδρέα λόγω ιδιαιτερότερης (επί δικαιϊκού/δικονομικού) θεματικής συνάφειας μαζί τους.

Η Λαική συμμαχία απευθύνεται στον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει. Δεν έχει καμμία σχέση με Πολιτικά Μέτωπα Αστικές Εκλογές και κυβερνήσεις όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους.
Παράθεση
 
 
+6 #10 Καπετανιος 01-08-2016 14:20
Η σοσιαλδημοκρατι κη απατη σε νεα υψη.
Τωρα λεει θα τραβιξει στα δηκαστηρια τον καπιταλισμο.
Ε ρε τι εχουμε ν ακουσουμε απο τους 49 κατασκευαστες του ΤσιπροΣυριζα...!
Παράθεση
 
 
+6 #9 SCULLY 01-08-2016 11:14
οι ελληνες πολιτικοι ειναι απασχολημενοι με σημαντικα πραγματα,με εκλογικους νομους και καταληψεις!!!εδ ω ο κοσμος καιγεται βαρκουλες αρμενιζουν!!!
Παράθεση
 
 
-5 #8 Γ.Γ. 31-07-2016 19:23
Παραθέτοντας CH:
Παραθέτοντας Γ.Γ.:
Το πρόβλημα με τη ΛΑ.Ε. είναι ότι παρά τη σχετική εξαγγελία μέσω ΙΣΚΡΑ και μέσω συνέντευξης του συναγωνιστή Π.Λ. στο ΒOΛΟ 22/23-7-16, η ΛΑ.Ε. επιμένει, όπως συστηματικά συμβαίνει τα επτά τελευταία χρόνια πέραν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ και από το αριστερό ρεύμα, να αρνείται μετωπική/λαϊκή συνεργασία για να αντιμετωπιστεί ΜΕΤΩΠΙΚΑ το «…είναι αδιανόητο στη χώρα μας να κυριαρχεί η μνημονιακή μπότα, η υποδούλωσηκαι η υποτέλεια …».
Προς τι η σχετική εξαγγελία;;;

Η Καπιταλιστική κρίση έφερε το μνημόνιο. Τα ίδια μέτρα ισχύουνε σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες για να έχουνε μεγαλύτερα κέρδη οι Καπιταλιστές. Η Μοναδική λύση για τον λαό είναι ο αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής Είναι η μοναδική σωτηρία για τον λαό ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Απάντηση: Αγαπητέ CH,
Το βασικό πρόβλημα της εξαγγελίας ΛΑ.Ε. όπως και της πρότασης ΛΣ είναι ότι αποσκοπούν μόνο σε εκλογική υποστήριξη στην καλύτερη σε εκλογική συμμαχία. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό (δηλαδή μία πραγματικά συμμετοχική
(ιδεών-δράσεων) συμμαχία, είτε μετωπική είτε λαϊκή, αναμένω george.griboyiannis@gm ail.com. Η πρότασή μου απευθύνεται (εκτός από ΙΣΚΡΑ/ΛΑ.Ε. & CH) και προς Ελευθερωτή και Καραγιάννη Ανδρέα λόγω ιδιαιτερότερης (επί δικαιϊκού/δικονομικού) θεματικής συνάφειας μαζί τους.
Παράθεση
 
 
+3 #7 CH 31-07-2016 12:26
Παραθέτοντας Γ.Γ.:
Το πρόβλημα με τη ΛΑ.Ε. είναι ότι παρά τη σχετική εξαγγελία μέσω ΙΣΚΡΑ και μέσω συνέντευξης του συναγωνιστή Π.Λ. στο ΒOΛΟ 22/23-7-16, η ΛΑ.Ε. επιμένει, όπως συστηματικά συμβαίνει τα επτά τελευταία χρόνια πέραν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ και από το αριστερό ρεύμα, να αρνείται μετωπική/λαϊκή συνεργασία για να αντιμετωπιστεί ΜΕΤΩΠΙΚΑ το «…είναι αδιανόητο στη χώρα μας να κυριαρχεί η μνημονιακή μπότα, η υποδούλωσηκαι η υποτέλεια …».
Προς τι η σχετική εξαγγελία;;;

Η Καπιταλιστική κρίση έφερε το μνημόνιο. Τα ίδια μέτρα ισχύουνε σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες για να έχουνε μεγαλύτερα κέρδη οι Καπιταλιστές. Η Μοναδική λύση για τον λαό είναι ο αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής Είναι η μοναδική σωτηρία για τον λαό ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
Παράθεση
 
 
-1 #6 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 31-07-2016 08:36
...μετά την πρόσφατη καταδίκη του γραμματέα της ΕΛΣΤΑΤ για το φουσκωμένο έλλειμμα έρχεται επίσημα η αναγνώριση των σκοπιμοτήτων και των λαθών που έφεραν τη χώρα σ'αυτή την άθλια κατάσταση....οι εισαγγελείς δεν έχουν λόγω να κινηθούν αυτεπάγγελτα....η μεγάλη οικογένεια πλέον της εξωκοινοβουλευτ ικής αριστεράς τι κάνει?....μπάνια? και παραγωγή λυρισμού?...φωτογραφίες κι ανακοινώσεις? ...αν δε προτάξει συλλογική αντίσταση και στάση πληρωμών είναι συνένοχη...γιατί κάπου λέει το σύνταγμα πως ακόμα κι αν δε κάνεις εσύ το έγκλημα αλλά ενώ το βλέπεις να συντελείται και δε το σταματάς , είσαι ένοχος....
Παράθεση
 
 
-9 #5 Γ.Γ. 30-07-2016 12:22
Το πρόβλημα με τη ΛΑ.Ε. είναι ότι παρά τη σχετική εξαγγελία μέσω ΙΣΚΡΑ και μέσω συνέντευξης του συναγωνιστή Π.Λ. στο ΒOΛΟ 22/23-7-16, η ΛΑ.Ε. επιμένει, όπως συστηματικά συμβαίνει τα επτά τελευταία χρόνια πέραν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ και από το αριστερό ρεύμα, να αρνείται μετωπική/λαϊκή συνεργασία για να αντιμετωπιστεί ΜΕΤΩΠΙΚΑ το «…είναι αδιανόητο στη χώρα μας να κυριαρχεί η μνημονιακή μπότα, η υποδούλωσηκαι η υποτέλεια …».
Προς τι η σχετική εξαγγελία;;;
Παράθεση
 
 
-1 #4 Ελευθερωτής 30-07-2016 09:38
Λάθος ! Γιατί "Διεθνές" Δικαστήριο ? Τά εγκλήματα αυτά διεπράχθησαν στην Ελλάδα και μάλιστα με αυτοπρόσωπη (προσωπική) παρουσία των εγκληματιών του ΔΝΤ, της Γερμανίας, Γαλλίας, κλπ. Σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους όταν ένα έγκλημα διαπράττεται στην Ελλάδα ο εγκληματίας δικάζεται αποκλειστικά και μόνον στην Ελλάδα και πουθενά αλλού. Αλλωστε αν δικασθούν όλοι αυτοί (τόσο για τά ποινικά αδικήματά τους όσο και για τις οφειλόμενες αποζημιώσεις πού οφείλουν) σε "Διεθνές" Δικαστήριο τότε προφανώς θα αθωωθούν γιατί οι δικαστές προέρχονται από τις ίδιες τους τις χώρες και προφανώς θα τους αθωώσουν. Εξ άλλου οι αποζημιώσεις για τις ζημίες πού υπέστη η Ελλάδα και οι Ελληνες ατομικά (ο καθένας μας) πρέπει να διεκδικηθούν τόσο σε προσωπικό - ατομικό επίπεδο από τους εκπροσώπους του ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ όσο και από τους δικτατορικούς αυτούς "δ(θ)εσμούς". Διότι και αυτοί οι ίδιοι, προσωπικά, διέπραξαν και συνέπραξαν στα εγκλήματα αυτά, τά οποία πρέπει να καθορισθούν και να νομοθετηθούν ως καουργήματα και σλε κάθε περίπτωση ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ με Αναγκαστικό Νόμο πού επιβάλλεται άμεσα να ψηφισθεί από την ελληνική Βουλή και να ξεκινήσει η δίωξη όλων αυτών των εγκληματιών άμεσα, τυχόν καθυστέρηση της οποίας (δίωξης) από τους όποιους κατά Νόμον υπευθύνους προφανώς θα συνεπιφέρει (πλήν των άλλων) εις βάρος τους κακουργηματική κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, υπόθαλψη εγκληματία, σύμπραξη σε κακουργήματα ή/και εσχάτη προδοσία.
Παράθεση
 
 
+11 #3 SCULLY 30-07-2016 09:24
μια γαλλικη επανασταση τωρα αλλα στην ελλαδα!!!
Παράθεση
 
 
-2 #2 CH 29-07-2016 23:46
Ακούμε καταπληκτικά πράγματα μέσα στον πανικό για την δημιουργία του Νεου Οπορτουνιστικού Αναχώματος. Ο Καπιταλισμός με τους σιδερένιους νόμους του θα δικαστεί στα δικαστήρια του Καπιταλισμού. Ζούμε στιγμές Οπορτουνιστικής τρέλας. Ευτυχώς για τον λαό υπάρχει ΚΚΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
Παράθεση
 
 
-4 #1 CH 29-07-2016 23:24
Αφήστε τα παραμύθια και τον Αντικομμουνισμό . Το ΚΚΕ έχει δικαιωθεί σε όλα απόλυτα. Η Κρίση είναι Καραμπινάτη Καπιταλιστική και ισχύει σε όλες τις Καπιταλιστικές χώρες στα πλαίσια τις Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και με διαφορετική θέση η κάθε χώρα στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Ο Διαχωρισμός στην κοινωνία είναι μόνο ΤΑΞΙΚΟΣ και τιποτα άλλο. Ο λαός δεν έχει κανένα συμφέρεον να διαλέξει ποιός Ιμπεριαλιστής θα τον σφάξει. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ενισχύοντας παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον λαό που ΛΙΜΟΚΤΩΝΕΊ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)