ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

(Σαβ. 23/7/16 – 12:33)

Η ΕΕ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ GREXIT Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ  

Η Ευρώπη αλλά και ο κόσμος αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς γύρω μας και τα παλιά στερεότυπα και δόγματα κλονίζονται αλλά, δυστυχώς, η Ελλάδα μένει απίστευτα προσκολλημένη στη νεοαποικιακή μνημονιακή κηδεμονία, καθηλωμένη στην ταπείνωση και στην εξαθλίωση, ορθώνοντας το μίζερο δόγμα της ανημπόριας να ακολουθήσει εναλλακτικούς δρόμους.  

Αυτές τις ώρες, η Βρετανία γυρίζει περιφρονητικά την πλάτη στην ΕΕ, ενώ την πόρτα της Προεδρίας των ΗΠΑ χτυπάει ο Ντ. Τράμπ, ένας λαϊκιστής ηγέτης, ο οποίος, κόντρα και στην πιο διεστραμμένη πολιτική φαντασία, στρέφεται κατά της ''παγκοσμιοποίησης'', αμφισβητεί ευθέως την αξία και την ύπαρξη του ΝΑΤΟ, ζητάει στενή συνεργασία των ΗΠΑ με τον Πούτιν και αμφισβητεί την αμερικάνικη πολιτική και τους πολέμους της στη Μέση Ανατολή.

Οποιοσδήποτε ηγέτης ή κόμμα σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πρόβαλλε παρόμοιες θέσεις, θα εκβάλετο στο πυρ το εξώτερο.  

Την ίδια ώρα, ο Ερντογάν, με περισσό θράσος εκκαθαρίζει ''ανενόχλητος'' στην Τουρκία όλους τους παλιούς και δοκιμασμένους φίλους της Δύσης, ΕΕ και ΗΠΑ και στήνει το νέο δικό του αυταρχικό καθεστώς, επιβεβαιώνοντας ότι η ΕΕ είναι πολιτικά νεκρή και οι ΗΠΑ σε φάση υποχώρησης.  

Σε μια περίοδο, λοιπόν, τεκτονικών ανακατατάξεων, που, δυστυχώς, δεν συνειδητοποιούμε.  

Σε μια περίοδο, όπου η ΕΕ βρίσκεται σε βαθιά αποσύνθεση και ημιδιάλυση, ενώ οι ΗΠΑ έχουν χάσει την παλιά παντοδυναμία τους, βρίσκονται σε κρίση και ενώπιον σκληρών διλημμάτων.  

Σε μια περίοδο, επίσης, όπου οι παλιές ισορροπίες γκρεμίζονται, ασύμμετρα είναι αλήθεια, περισσότερο με ακαθόριστο και ρευστό τρόπο και χωρίς προσανατολισμό, ενώ οι νέες, σε μια πιο δίκαιη κατεύθυνση, όσο αναγκαίες και αν μοιάζουν, δεν διαφαίνονται ακόμα.  

Σε μια τέτοια περίοδο είναι αδιανόητο στη χώρα μας να κυριαρχεί η μνημονιακή μπότα, η υποδούλωση και η υποτέλεια και η παρακολουθηματική προσκόλληση σε δεδομένα ισχύος που δεν υπάρχουν πια ή και αποδυναμώνονται.  

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  

Σήμερα, η διαπίστωση ότι τα μνημόνια και οι δυνάμεις, εσωτερικές και εξωτερικές, που τα στηρίζουν, δεν είναι ακλόνητες και πολύ περισσότερο παντοδύναμες (δεν ήταν ποτέ), αποτελεί κάτι παραπάνω από βάσιμο ισχυρισμό.  

Όλο και περισσότερο, η ρόδα των μνημονιακών δυνάμεων στη χώρα γυρίζει στον αέρα, περισσότερο από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω κοινωνικής απάθειας και αδράνειας και έλλειψης κοινωνικής αντίδρασης.  

Το μημονιακό πολιτικό τόξο είναι η απόλυτη πισωδρόμηση και δεν αντιπροσωπεύει κανένα ρεαλισμό, ούτε το ''ρεαλισμό'' ενός αστικού μέλλοντος.  

Αν αυτό το πισωδρομικό μνημονιακό πολιτικό συνονθύλευμα μετριοτήτων και καρεκλοκένταυρων παραμένει και για όσο παραμένει, στο προσκήνιο, αυτό δεν οφείλεται στην εσωτερική δυναμική του αλλά στην κοινωνική κατάσταση που παραμένει ακόμα προσκολλημένη σε δεδομένα και φόβους άλλων περιόδων, στην πολιτική ανεπάρκεια των αντιπάλων του, στην έλλειψη αποφασιστικότητας και τόλμης αλλά και στην ασυγχώρητη αδυναμία τους να συγκροτήσουν ένα εναλλακτικό σύγχρονο και αποτελεσματικό πολιτικό, κινηματικό και εκλογικό μέτωπο αντίδρασης και θετικής προοπτικής.  

Σήμερα, η ανάγκη ενός μεγάλου πολιτικού, κοινωνικού, κινηματικού και εκλογικού μετώπου όλων, χωρίς καμιά εξαίρεση, των αριστερών, ριζοσπαστικών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας αποκτά πιο επείγουσα από ποτέ σημασία.  

Αυτή η μετωπική κατεύθυνση όλων των πολιτικών χώρων, μικρότερων και μεγαλύτερων, μπορεί να αναζωογονήσει όλο το πολιτικό, κινηματικό, πολιτιστικό, ιδεολογικό υπόστρωμα της κοινωνίας. Να επανιδρύσει θετικά όλους τους πολιτικούς χώρους και τις πολιτικές δυνάμεις που θα συμβάλλουν δημιουργικά σε αυτό το ενωτικό πολιτικό και εκλογικό μέτωπο και να επαναθεμελιώσει τον προσανατολισμό της χώρας, επιφέροντας σαρωτικά νικηφόρα αποτελέσματα.  

Αυτή η ενωτική πρόκληση, στη βάση ενός σύγχρονου ριζοσπαστικού προγράμματος, γίνεται πρόκληση ζωής και προοπτικής για την ελληνική κοινωνία και τον τόπο.  Αυτήν την ενωτική στρατηγική έχει επιλέξει, από όσο ξέρω αμετάθετα και χωρίς επιστροφή η ΛΑ.Ε.

Από δω και πέρα, όσοι αντιστέκονται σε αυτήν την ενωτική προοπτική στον συνεπή αντιμνημονιακό χώρο, φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση της ή κάνουν επιλεκτικές πολιτικές ''συγγενικών'', τάχα, συγκλίσεων και πολύ περισσότερο όσοι εμμένουν σε αντιενωτικές διαιρετικές επιλογές, θα πρέπει να στιγματίζονται με την πραγματική συνέπεια των διχαστικών επιλογών τους. Και να στιγματίζονται ως υποστηλώματα του πιο βρόμικου και αντιδραστικού συστήματος που εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα, του βάρβαρου συστήματος των μνημονίων!  

Ν.Ζ  

Κυριακή 23 Ιουλίου 2016

 

Σχόλια  

 
+7 #39 CH 31-07-2016 12:51
[quote name="B.M."]Δύο φράσεις μόνο, αγαπητέ CH ..
Αυτό που δεν εννοείς (ή δεν σε συμφέρει) να καταλάβεις, είναι ότι η συνολική στάση του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα εδώ και αρκετά χρόναι είναι «βούτυρο στο ψωμί» της αστικής τάξης, που βλέπει την ελληνική Αριστερά κατακερματισμέν η, χωρίς η ίδια να έχει βάλει ουσιαστικά ούτε το δαχτυλάκι της σε αυτό... Το σημερινό ΚΚΕ είναι η κατά Ανιέλι «χρήσιμη Αριστερά»: ακίνδυνη, «ξεδοντιασμένη» , χωρίς σχέδιο για το σήμερα και με γενικόλογες διακηρύξεις για το (μακρινό, πολύ μακρινό) αύριο, εκεί που θα λυθούν, ως δια μαγείας, όλα μας τα προβλήματα...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμυθιάζεις και να κουράζεις τον ευατόσου. Δεν υπάρχει καμμία ....αριστερά.... ΚΚΕ υπάρχει και Οπορτουνισμός σε πολλές αποχρώσεις σανίδα σωτηρίας πάντα για τον καπιταλισμό. Τα πράγματα είναι απόλυτα ξεκάθαρα.
Παράθεση
 
 
+6 #38 CH 31-07-2016 12:40
[quote name="B.M."]Κύριε CH (πρώην GH) Ποια "Λαϊκή Συμμαχία" μας λέτε;;; Του ΚΚΕ με τον εαυτό του;;; Πάνω σε ποια πολιτική και προγραμματική βάση την θέλετε αυτή τη συμμαχία;;; Πάνω στο πρόγραμμα του ΚΚΕ;;; Τέτοια "ενότητα" να τη χαίρεστε και να την κρατήσετε σπίτι σας, μη σας φύγει!!!
Να σε ενημερώσω πολύ ευχαρίστως. Είναι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ερατών Αυτοαπασχολούμε νων και φτωχών αγροτών. Μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η διαπάλη των διαφορετικών απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας. Και η ζωή ξεκαθαρίζει τα πάντα. Εμείς έχουμε τα κότσια ΕΣΥ......ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Παράθεση
 
 
+6 #37 CH 30-07-2016 17:17
Παραθέτοντας Γιώργος. Σ:
Οσοι αντιστέκονται σε αυτήν την ενωτική προοπτική, η φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση της και πολύ περισσότερο όσοι εμμένουν σε αντιενωτικές διαιρετικές επιλογές, θα πρέπει να στιγματίζονται ως υποστηλώματα του πιο βρόμικου και αντιδραστικού συστήματος που εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα της βαρβαρότητας των μνημονίων.
Ετσι μπράβο!

Συμφωνούμε απόλυτα. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Οποιος σαμποταρεί για να σώσει τον Καπιταλισμό είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ....
Παράθεση
 
 
+6 #36 CH 30-07-2016 12:18
[quote name="Β.Μ."]CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Ο Καπετάν Γιώτης τιμώντας τους αγώνες και την ιστορία του δεν πρόδωσε ποτέ το ΚΚΕ. Εμεινε πιστός στις ιδεες μας μέχρι το τέλος της ζωής του. Εκανε ότι έπρεπε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες 1973 1991 να κρατηθεί όρθιο το ΚΚΕ παρα το ότι ήτανε άσχημα χτυπημένο για δεκαετίες απο τον οπορτουνισμό και να ξεκινήσει την αποκατάσταση των Επαναστατικών του χαραχτηριστικών το 1991......... ΧΑΙΡΕΤΩ
Παράθεση
 
 
+6 #35 CH 29-07-2016 12:53
[quote name="Β.Μ."]CH (πρώην GH), .
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν,
Eδω πραγματικά είναι όλα τα λεφτά και πραγματικά σε ευχαριστώ. Ανοιχτή ομολογία για φραξιονισμό απο την κλίκα του ....Φαράκου... μέσα στο ΚΚΕ. Αντικαταστατικέ ς Αντικομμουνιστι κές ενέργειες 100% εκμεταλευόμενοι οτι το ΚΚΕ ξεκίνησε απο το ΜΗΔΕΝ το 1974. ΧΑΙΡΕΤΩ.
Παράθεση
 
 
+7 #34 CH 29-07-2016 12:03
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH),. Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Aπο το 1991 και μετά το ΚΚΕ έχει δικαιωθεί 100% σε όλες τις προβλέψεις του. Στο πονηρό σου ερώτημα δεν τσιμπάμε. Οπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στην ΕΣΣΔ και στην Αν. Ευρώπη μετά το 20ο Συνέδριο με τη σταδιακή εφαρμογή νόμων του καπιταλισμού και την ύπαρξει της Δεξιάς Οπορτουνιστικής σας ομάδας που την ευνοούσανε και οι συνθήκες της Περεστρόικας..........η κατάσταση είχε εξελιχθεί σε τραγωδία. Και έρχεσαι σήμερα και μας πουλάς το ίδιο παραμύθι της δήθεν ......,.αριστεράς......ωστε με το παραμύθι των δήθεθεν συγγενών χώρων να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο. Είναι πάρα πολύ αργά. Ας μην βιαζόσαστε το 1991......Σας έφαγε η πολύ σιγουριά............
Παράθεση
 
 
+8 #33 CH 29-07-2016 11:32
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Δεν τρέχει τίποτα που ήτανε πλειοψηφία 3 μελών. Και 1 μέλους να ήτανε πάλι κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα είναι οτι σώθηκε το ΚΚΕ απο την απόλυτη καταστροφή και ξεκαθαρίσαμε τα πάντα. ΧΑΙΡΕΤΩ.
Παράθεση
 
 
+8 #32 CH 29-07-2016 11:19
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

ΟΙ Δυο Κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό το 1989 υπήρχε μέσα στο πρόγραμμα του ΚΚΕ για τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και τα ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που ερχόντουσαν απο το 1956......και καταστρέψανε το Κ.Κ. Θα κάνατε κάθαρση στον καπιταλισμό και μετά την Γενική Εφοδο.......διαχειρηστές του Καπιταλισμού με το καλό ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ κατάργησε αυτό το αίσχος το 1996.........εσείς πάντα στην σωτηρία του Καπιταλισμού. Η Πραγματικότητα είναι πεισματάρα και σε εκθέτει..........
Παράθεση
 
 
-14 #31 Γιώργος. Σ 29-07-2016 02:20
Οσοι αντιστέκονται σε αυτήν την ενωτική προοπτική, η φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση της και πολύ περισσότερο όσοι εμμένουν σε αντιενωτικές διαιρετικές επιλογές, θα πρέπει να στιγματίζονται ως υποστηλώματα του πιο βρόμικου και αντιδραστικού συστήματος που εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα της βαρβαρότητας των μνημονίων.
Ετσι μπράβο!
Παράθεση
 
 
+9 #30 CH 28-07-2016 18:12
[quote name="Β.Μ."]CH (πρώην GH), ...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ...
Aυτό με την δήθεν αλλοίωσή τωου συσχετισμού δυνάμεων το 1991 απο τους Κομμουνιστές σίγουρα το είπες για πλάκα ωστε να γελάσουμε. Ωραίο αστείο μπράβο. Γιατί σοβαρά δεν το είπες σίγουρα. Το παρελθον είναι γεμάτο απο τέτοιες αλλοιώσεις υπερ του Οπορτουνισμού. Δεκαετίες ολόκληρες..... ΧΑΙΡΕΤΩ.
Παράθεση
 
 
+7 #29 CH 28-07-2016 16:12
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Στις 2 κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό τα Στελέχη που πήγανε στις υπουργικές καρέκλες ήτανε δικοί σας....ΣΥΠΤΩΣΗ.... Πολύ θα σας βόλευε ο Καπετάν Γιώτης και οι άλλοι Κομμουνιστές να παραβιάζανε τον Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό για να τους πετάξετε έξω και να είναι ο δρόμος ελεύθερος οταν κάνατε την Γενική έφοδο. Αμ δε......Σας φράξανε τον δρόμο και πολύ καλά κάνανε. ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ τι τους έφτιαξες.......
Παράθεση
 
 
+7 #28 CH 28-07-2016 15:58
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Η Πορεία του ΚΚΕ τα 25 αυτα χρόνια δείχνει ποιός είναι Κομμουνιστής Οπως και η δική σας πορεία δείχνει ποιός ήθελε να γίνει διαχειρηστής του Καπιταλισμού. Μπροστά μας την έχουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τους πρωτεργάτες του νέου Οπορτουνιστικού αναχώματος. Οτι βλέπουμε σήμερα θα είχε συμβεί πριν 25 χρόνια αν οι Κομμουνιστές δεν είχανε σώσει το ΚΚΕ. Τώρα θέλεις 4η ευκαιρία ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
Παράθεση
 
 
+9 #27 CH 28-07-2016 15:49
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Οσο για τους Συσχετισμούς στο 13ο Συνέδριο έπαιξες και έχασες. Συνδυασμένη δουλειά κάνατε με το ΝΑΡ οι οποίοι παρασύρανε το 1989 εκτος καλοπροαίρετους Συντρόφους μεσα στην σύγχηση προκειμένου να σας ανοίξουνε τον δρόμο. ΑΤΥΧΙΑ.
Παράθεση
 
 
+6 #26 CH 28-07-2016 15:46
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Απο το 1936 μέχρι το 1974 παράνομο απο το 1943 χωρίς ΟΚΝΕ απο το 1949 πολιτική προσφυγιά 1958 1974 χωρίς Κ.Ο όλα μέσα στο Οπορτουνιστικό Μπάχαλο της ΕΔΑ και χωρίς Στελέχη. Και ο Καπετάν Γιώτης απο το 1954 μέχρι το 1972 ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ. Ξεκίνημα το 1974 απο το ΜΗΔΕΝ με το πρόγραμμα του 20ου Συνεδρίου για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ. Δεν μιλάνε ποτέ για Σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου . ΠΟΤΕ.
Παράθεση
 
 
+7 #25 CH 28-07-2016 15:39
Παραθέτοντας Β.Μ.:
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!

Πάλι μπερδεύτηκες. Δεν πειράζει όμως......ΟΙ Δύο κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό προβλεπότανε στο πρόγραμμα του ΚΚΕ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ του 20ου Συνεδρίου. Ολα τσιμενταρισμένα πριν το 1974 χωρίς στελέχη απο το μηδεν ξεκίνημα. Καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τι λεω. Κάνατε την εφοδο το 1991 σίγουροι οτι θα διαλύστε το ΚΚΕ στηριζόμενοι στην όλη κατάσταση εδλω και διεθνώς. ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΟΙ Κομμουνιστές σώσανρ το ΚΚΕ και η καταστροφή στο Δ.Κ.Κ είχε ένα καλό. Ανοιξε νεα οπτική για μελέτη την ιστορίας και συμπεράσματα. Με επικεφαλής τον Φαράκο....κάνατε Φραξιονισμό χρόνια........ ΧΑΙΡΕΤΩ
Παράθεση
 
 
+6 #24 CH 28-07-2016 15:31
[quote name="B.M."]Δύο φράσεις μόνο, αγαπητέ CH (πρώην GH): ..
Αν καθόμουν ν' απαντήσω σοβαρά στα «copy+paste» κατεβατά σου, αφενός θα χαλούσα τζάμπα κόπο και φαιά ουσία, αφετέρου θα υποτιμούσα την ίδια μου τη νοημοσύνη...
Eγω είμαι πρόθυμος να ακούσω τις απαντήσεις σου για όλα. Ας ξεκινήσουμε απο το ΕΑΜ πολιτικό μέτωπο. Γιατί έδεσε χειροπόδαρα τον λαό με τις συμφωνίες ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ με αποτέλεσμα να μην πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 με αποέλεσμα να δώσει 52 μέρες περιθώριο στην Ενωμένη αστική τάξη και τους Αγγλους συμμάχους της να αλλάξουνε τον Συσχετισμό και να διαλέξουνε την ώρα της σύγκρουσης την στιγμή που το 1943 διαλύθηκε η Κ.Δ λόγο......Εθνικών Ιδιομορφιών.......ποιές ιδιομορφίες επιβάλανε αυτό το αίσχος οχι μόνο εδώ αλλά όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός.
Παράθεση
 
 
-9 #23 Β.Μ. 28-07-2016 15:26
CH (πρώην GH), ξεχνάς μάλλον ότι όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση Τζανετάκη στα τέλη Ιουνίου το 1989, ο Χαρίλαος ήταν ακόμη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ο Φαράκος ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα, στις 11 Ιουλίου του 1989, όταν ο Χαρίλαος ανέλαβε Πρόεδρος του ΚΚΕ και ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους ήταν Πρόεδρος του πρώτου ΣΥΝ)... Πριν μιλήσεις για καθρέφτες στους άλλους, κοιτάξου ο ίδιος...
Όσο για τα "ντου" και τα λοιπά "γραφικά", ξέρουμε πολύ καλά πώς αλλοιώθηκαν οι συσχετισμοί δυνάμεων ενόψει του 13ου Συνεδρίου και πώς δούλευαν, ειδικά στην επαρχία, τα στελέχη που ανήκαν στη μετέπειτα "πλειοψηφία" των 3 μελών στην ΚΕ... Ας μην ήταν το ΑΦΜ (και ΟΧΙ τα σύμβολα και η ονομασία του κόμματος) και θα σου 'λεγα εγώ πόση "καΐλα" θα είχατε να τα κρατήσετε... Αυτό που δεν υπολογίσατε, δυστυχώς για εσάς, ήταν ότι σε μερικούς μήνες θα διαλυόταν η ΕΣΣΔ και ότι η "ενίσχυση εξ Ανατολών" (για να το πω κομψά) θα σταματούσε πάραυτα... "Δικαιωθήκατε" κι εκεί στις προβλέψεις σας... Καλή συνέχεια!!!
Παράθεση
 
 
+8 #22 CH 28-07-2016 08:13
Παραθέτοντας B.M.:
Δύο φράσεις μόνο, αγαπητέ CH (πρώην GH): «Άλλα λέει η μαμά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μου» (σε σχέση με αυτά που σου γράφω και αυτά που εσύ καταλαβαίνεις) και «Ό,τι θυμάστε χαίρεστε»...
Αν καθόμουν ν' απαντήσω σοβαρά στα «copy+paste» κατεβατά σου, αφενός θα χαλούσα τζάμπα κόπο και φαιά ουσία, αφετέρου θα υποτιμούσα την ίδια μου τη νοημοσύνη...
Αυτό που δεν εννοείς (ή δεν σε συμφέρει) να καταλάβεις, είναι ότι η συνολική στάση του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα εδώ και αρκετά χρόναι είναι «βούτυρο στο ψωμί» της αστικής τάξης, που βλέπει την ελληνική Αριστερά κατακερματισμέν η, χωρίς η ίδια να έχει βάλει ουσιαστικά ούτε το δαχτυλάκι της σε αυτό... Το σημερινό ΚΚΕ είναι η κατά Ανιέλι «χρήσιμη Αριστερά»: ακίνδυνη, «ξεδοντιασμένη» , χωρίς σχέδιο για το σήμερα και με γενικόλογες διακηρύξεις για το (μακρινό, πολύ μακρινό) αύριο, εκεί που θα λυθούν, ως δια μαγείας, όλα μας τα προβλήματα...
Ελπίζω μόνο το «κόμμα» να πληρώνει καλά, αυτούς που ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ακόμιη... Καληνύχτα!!!

Δυστυχώς για εσένα είμαι με το ΚΚΕ απο το 1976. Τα έχω ζήσει όλα..........δεν με ξεγελάς. Ημουνα παρών στην γενική έφοδο που κάνατε με επικεφαλής τον .......φαράκο....... το 1991......................................Για τον Ανιέλι και το κοίτα που η .......αριστερά......κάνει καλύτερα απο την δεξιά εσένα αφορά πρέπει να κοιτάξεις στον Καθρέφτη..... ΧΑΙΡΕΤΩ.
Παράθεση
 
 
+7 #21 CH 28-07-2016 07:41
[quote name="B.M."]Δύο φράσεις μόνο, αγαπητέ CH (πρώην GH): ...
Αυτό που δεν εννοείς (ή δεν σε συμφέρει) να καταλάβεις, είναι ότι η συνολική στάση του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα εδώ και αρκετά χρόναι είναι «βούτυρο στο ψωμί» της αστικής τάξης, που βλέπει την ελληνική Αριστερά κατακερματισμέν η, χωρίς η ίδια να έχει βάλει ουσιαστικά ούτε το δαχτυλάκι της σε αυτό...
Kαταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα σου αλλά δεν μπόρώ να σε βοηθήσω. Τόσος κόπος τόση προσπάθεια για την διάλυση Μετάλλαξη του ΚΚΕ σε οπορτουνιστικό και να πάνε χαμένα. Τόσος κόπος η συνδυασμένη προσπάθεια του Αστικού κράτους με φυλακές και εξορίες μαζί με την Οπορτουνιστική διείσδυση όλα χαμένα.........Τόσος κόπος απο το 1974 μέχρι το 1991 με όλα προετοιμασμένα πριν το 1974 και να πάνε χαμένα το 1991......... Τι να κάνεις Κουράγιο.......Αλλη γκαντεμιά το 2012 Δεν τσίμπησε κανείς. Οσο φωνάζετε συνεχίζουμε ήσυχοι. Είσαστε η πυξίδα μας ΧΑΙΡΕΤΩ.
Παράθεση
 
 
+8 #20 CH 28-07-2016 01:30
Παραθέτοντας B.M.:
Δύο φράσεις μόνο, αγαπητέ CH (πρώην GH): «Άλλα λέει η μαμά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μου» (σε σχέση με αυτά που σου γράφω και αυτά που εσύ καταλαβαίνεις) και «Ό,τι θυμάστε χαίρεστε»...
Αν καθόμουν ν' απαντήσω σοβαρά στα «copy+paste» κατεβατά σου, αφενός θα χαλούσα τζάμπα κόπο και φαιά ουσία, αφετέρου θα υποτιμούσα την ίδια μου τη νοημοσύνη...
Αυτό που δεν εννοείς (ή δεν σε συμφέρει) να καταλάβεις, είναι ότι η συνολική στάση του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα εδώ και αρκετά χρόναι είναι «βούτυρο στο ψωμί» της αστικής τάξης, που βλέπει την ελληνική Αριστερά κατακερματισμέν η, χωρίς η ίδια να έχει βάλει ουσιαστικά ούτε το δαχτυλάκι της σε αυτό... Το σημερινό ΚΚΕ είναι η κατά Ανιέλι «χρήσιμη Αριστερά»: ακίνδυνη, «ξεδοντιασμένη» , χωρίς σχέδιο για το σήμερα και με γενικόλογες διακηρύξεις για το (μακρινό, πολύ μακρινό) αύριο, εκεί που θα λυθούν, ως δια μαγείας, όλα μας τα προβλήματα...
Ελπίζω μόνο το «κόμμα» να πληρώνει καλά, αυτούς που ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ακόμιη... Καληνύχτα!!!

Kαλό βράδυ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι κυβέρνηση και σφάζει τον λαό. Οποτε θέλεις στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε περιμένουμε σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το οτι δεν είσαι Κομμουνιστής δεν πειράζει. Εκει γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας. Εμείς έχουμε τα ΚΟΤΣΙΑ ΕΣΥ....... Ιδου η Ρόδος. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)