ISKRA

Τρίτη12 Δεκ 2017
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT, GREXIT; ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ CALABRIA ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT, GREXIT; ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ CALABRIA ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

---000_italia01(Δευτ. 18/7/16 – 13:30)

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ CALABRIA ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη Σάββατο και Κυριακή (16 – 17/7) η επίσκεψη του Παναγ. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. στην επαρχία Reggio Calabria της Νότιας Ιταλίας μετά από πρόσκληση του δημάρχου της Gioia Tauro για να συμμετάσχει και να μιλήσει στις εκδηλώσεις “Tabularasa” στην Gioia Tauro.

Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. συμμετείχαν επίσης ο Βασίλης Πριμικήρης μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., ενώ την αντιπροσωπεία συνόδευσε και η Κατερίνα Γιαννάκη μέλος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.

Η εκδήλωση της “Tabularasa”, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Παναγ. Λαφαζάνης και είχε ως θέμα: “Η Ευρωπαϊκή κρίση και το τέλος της Δημοκρατίας. Μετά το Brexit, Grexit;”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου στην παραλία της πόλης Gioia Tauro.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, ότι η ΛΑ.Ε. πραγματοποιεί μια μεγάλη εκστρατεία στην Ελλάδα για την έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη και την σύγκρουση και απειθαρχία στη νεοφιλελεύθερη ΕΕ στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος του οποίου βασικά στοιχεία είναι η διαγραφή του δημόσιου χρέους, η ευρεία σεισάχθεια στα ιδιωτικά χρέη των κοινωνικά αδύναμων, η εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των τραπεζών, ο δημόσιος έλεγχος των στρατηγικών επιχειρήσεων, η δίκαιη αναδιανομή πλούτου, η παραγωγική ανασυγκρότηση και μετασχηματισμός, η στήριξη μισθών και συντάξεων, η διεύρυνση των θέσεων εργασίας κλπ.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης έδειξε στο κόσμο τα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό Grexit, τα οποία κυκλοφορεί η ΛΑ.Ε. για να ενισχύσει την καμπάνια της, πράγμα που βρήκε ανταπόκριση με θερμά χειροκροτήματα από τους συμμετέχοντες.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε ότι μετά το Brexit γίνεται πιο ρεαλιστική η επιλογή του Grexit καθώς και η αμφισβήτηση της ευρωζώνης και της ΕΕ απ' όλες τις χώρες μέλη τους στη βάση ενός ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος.

Η τρομοκρατία κατά του Brexit έχει πέσει στο κενό, τόνισε ο Παναγ. Λαφαζάνης και τώρα αποδεικνύονται τα ψεύδη της.

Μετά το Brexit, σημείωσε ο Παναγ. Λαφαζάνης, η Βρετανία βρίσκει την ισορροπία της και κινείται μάλλον ανοδικά, ενώ τα προβλήματα τα έχει η Γερμανική ΕΕ και αυτά τα προβλήματα επιδεινώνονται ταχύτατα.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη προώθησης της πιο στενής και βαθιάς Μεσογειακής Συνεργασίας, αντί μιας δεσποτικής και απολυταρχικής ΕΕ.

Επεσήμανε ότι μια βαθιά και εκτεταμένη Μεσογειακή συνεργασία, στην οποία θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσουν Ελλάδα και Ιταλία, θα μπορούσε να μετατρέψει τη Μεσόγειο από θάλασσα πτωμάτων προσφύγων και μεταναστών, θάλασσα αποβλήτων και ρύπανσης, θάλασσα πολεμικών στόλων, συγκρούσεων και στρατιωτικών επιχειρήσεων, σε θάλασσα ειρήνης, οικολογίας, συνανάπτυξης χωρών – λαών, ευημερίας και σταυροδρόμι πολιτισμού και αξιών.

Το μήνυμα αυτό του Παναγ. Λαφαζάνη βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στο ιταλικό κοινό.

Στην εκδήλωση μίλησε, επίσης, και ο Βασ. Πριμικήρης, ενώ ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τη συμμετοχή του δημάρχου, των παριστάμενων δημοσιογράφων, του πολιτιστικού υπεύθυνου του Δήμου και του κοινού.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θερμή υποδοχή του Grexit από τον κόσμο αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση στο Itexit ή Italexit για το οποίο έκανε λόγο ο Παναγ. Λαφαζάνης.  

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑ.Ε. ΣΤΗ MAGNA GRECIA (ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΤΗΣ CALABRIA  

Το πρωί του Σαββάτου (16/7/) η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στην περιοχή της Magna Grecia (Μεγάλης Ελλάδας) στην Calabria όπου επισκέφτηκε σειρά από ελληνόφωνες κοινότητες, στις οποίες ζουν κάτοικοι με ελληνική καταγωγή, ελληνική συνείδηση, πολλοί εκ των οποίων ομιλούν ελληνικά με μια αρχαία και ιδιόμορφη διάλεκτο.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν δεκαέξι ελληνόφωνες Κοινότητες στην Calabria.

Η πρώτη ελληνική Κοινότητα (Δήμος) που επισκέφτηκε ο Παναγ. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. ήταν ο Δήμος Roghudi, στην οποία είχαν μια πολύ θερμή και συγκινητική συνάντηση με τον Δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και άλλους ελληνικής καταγωγής και ελληνόφωνους πολίτες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. μαζί με τη σημαία του πολιτικού φορέα, προσέφερε στον δήμο και μια ελληνική σημαία, ενώ, γέροντας ελληνικής καταγωγής διάβαζε με λυγμούς ποίημα του στην ελληνική γλώσσα.  

ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΥΑ (BOVA)  

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. επισκέφθηκε τον ελληνικό Δήμο Μπούα (Bova) σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, όπου είχε ιδιαίτερα θερμή συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο της πόλης.

Ο δήμαρχος της Μπούα εξέθεσε στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. αναλυτικά τα προβλήματα των κατοίκων, ενώ οι τελευταίοι επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει, δυστυχώς, καμιά επαφή και σχέση ελληνικής κυβέρνησης και ελληνόφωνου πληθυσμού της περιοχής.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ  

Με ιδιαίτερη αγανάκτηση οι ελληνικής καταγωγής κάτοικοι της magna Grecia υπογράμμισαν στον Παναγ. Λαφαζάνη το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας πήρε απόφαση να διακόψει λόγω οικονομικών δυσκολιών (!) την αποστολή δασκάλου για τους μικρούς μαθητές που επιθυμούν να διδαχθούν την ελληνική γλώσσα, σταματώντας μια θετική μακρά παράδοση.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης χαρακτηρισε εγκληματική την απόφαση των μνημονιακών κυβερνήσεων και τόνισε ότι η ΛΑ.Ε. θα διεξάγει αγώνα για να επανέλθει έλληνας δάσκαλος στην περιοχή.

Η ΛΑ.Ε. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ GIOIA TAURO  

Την Κυριακή (17/7) η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. επισκέφθηκε το λιμάνι της Gioia Tauro, το οποίο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων της Ιταλίας.

Οι υπεύθυνοι ασφάλειας του λιμανιού ξενάγησαν και ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. για τις δραστηριότητες στο λιμάνι.

Να σημειώσουμε ότι το λιμάνι αυτό της Gioia Tauro βρίσκεται, δυστυχώς, κάτω από τον έλεγχο μιας Γερμανικής εταιρείας και της μεγάλης εταιρείας διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων MSC.

Στο απαράδεκτο αυτό γεγονός αντιδρά ο Δήμος και οι κάτοικοι της Gioia Tauro και της περιοχής, διεκδικώντας να περάσει το λιμάνι στο Ιταλικό δημόσιο και να έχει συμμετοχή στη διαχείριση του ο δήμος και η τοπική κοινωνία.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της ΛΑ.Ε. στον αγώνα της πόλης Gioia Tauro και των κατοίκων της να διώξουν τους Γερμανούς και την MSC και να πάρουν στα χέρια τους το λιμάνι τους.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε ότι το ίδιο αγώνα κάνει η ΛΑ.Ε. και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις στην Ελλάδα για να μην περάσει το λιμάνι του Πειραιά στην CosCo και να ανακτηθεί από το δημόσιο.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε, τέλος, την ανάγκη να συντονισθούν οι αγώνες στην Ιταλία και να στην Ελλάδα για να περάσουν τα λιμάνια της Gioia Tauro και του Πειραιά υπό δημόσια ιδιοκτησία, κοινωνική διαχείριση και κοινωνικό έλεγχο.

---000_ekdilosiitalia

 

---000_italia02

---000_italia03

---000_italia11---000_italia12

---000_italia01---000_italia22---000_italia23

---000_italia04

---000_italia05

---000_italia13---000_italia14---000_italia15---000_italia16

---000_italia21

---000_italia06

---000_italia07

---000_italia24---000_italia25---000_italia26

---000_italia09

---000_italia10

---000_italia27---000_italia28---000_italia29

 

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

 

Σχόλια  

 
-5 #1 CH 18-07-2016 12:52
Αλλαγή νομίσματος με δραχμή ακόμα και Εξοδος απο την Ε.Ε με τους Καπιταλιστές να έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια του αποτελεί για τον λαό την ίδια καταστροφή με σήμερα. Το επιδιώκουνε Εφοπλιστές Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχαν οι η Χρυσή Αυγή η Εθνική Ενότητα......Καρατζαφέρη Μπαλτάκο και οι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρωσία Κίνα. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να μπει κάτω απο την Σημαία τμημάτων της Αστικής Τάξης καί άλλου Ιμπεριαλιστικού οργανισμού. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία ενισχύοντας παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_ekdilosipleistiriasmoithesniki

****************************

---000_toliosxania

****************************

---000_ekdilosiperisteri

****************************

---000_Sakellaropoulos_Beloyannis

***********************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*************************

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ
ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ 3:00 Μ.Μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

*************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*************************

---000_ekdilosithermansi

8888888***************

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΣΤΙΣ 22/11/16
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”
 


*************************

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚH

   


********************************

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

           (23/11/16)

*******************************************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ» (EXTRA CHANNEL, 7/11/2016)

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

   

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 25/11/2016


*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)